Together We are Euram

Het is belangrijk te weten aan wie u uw geld toevertrouwt. Dat moet een betrouwbare partner zijn met ervaring en kennis van zaken. Het management van Vinings beschikt over decennia aan ervaring op het gebied van investeren in vastgoed. Zij hebben oog voor steeds veranderende omstandigheden en weten daar snel op in te spelen. Het Nederlandse managementteam van Vinings wordt gevormd door Franklin Douwes, Bart van der Poel en Nicolai Gelissen. Het Amerikaanse bestaat uit Maarten Kuik en Steve Roe.

Franklin Douwes, Vinings

Franklin D. Douwes

CEO

Franklin Douwes (1967) heeft jarenlange internationale ervaring op het gebied van structurering van vastgoedfondsen. Zijn carrière startte hij in marketing en sales. In die periode rondde hij zijn vastgoedstudie af en werd vervolgens directielid van een internationale vastgoed beleggingsonderneming. Daar was hij verantwoordelijk voor commercie en marketing en eindverantwoordelijk voor de vestiging in Duitsland. Franklin maakte aansluitend, gedreven door een heldere visie en pragmatisch ondernemerschap, de keuze zelfstandig door te gaan. Sindsdien realiseerde hij als ondernemer vele vastgoedprojecten in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten.

Bart van der Poel, Vinings

Bart A.G.M. van der Poel

CFO

Bart van der Poel (1965) studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, is betrokken geweest bij vele nationale en internationale ondernemingen en heeft zich daarbij gespecialiseerd in de vastgoedbranche. Bart is daarnaast zeer ervaren op het gebied van estate en financial planning. Tot zijn komst naar Euram was Bart partner bij een adviesorganisatie in Amsterdam.

Nicolai Gelissen, Vinings

mr. Nicolai B. Gelissen

Manager legal & investor relations

Na voltooiing van zijn studie Nederlands recht in Leiden heeft Nicolai Gelissen (1953) gedurende ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de bancaire sector, laatstelijk bij ABN AMRO Bank. Sinds 2004 richt hij zich samen met Euram Investment Group op de structurering en plaatsing van vastgoedfondsen in Nederland en de VS. Nicolai is mede-oprichter van Vinings Capital Partners.

Maarten Kuik, Vinings

mr. Maarten Kuik

COO

Maarten (1954) is de managing partner van onze in Atlanta gevestigde joint venture Euram Investment Group, LLC. Na zijn rechtenstudie in Utrecht verhuisde hij in 1981 naar Atlanta, VS, waar hij aanvankelijk werkzaam was in de advocatuur. Tegelijkertijd vervulde hij een liaison positie tussen Amerikaanse onroerend goed projecten en de Europese vastgoedeigenaren en investeerders. Maarten heeft meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en ontwikkelde in die periode voor meer dan USD 1 miljard aan onroerend.

Steve Roe, Vinings

Steve Roe

CIO

Steve Roe (1958) behaalde zijn Bachelors-titel in Accounting & Economics aan de Iowa State University en is, voor zijn overstap naar de vastgoedsector, als registeraccountant werkzaam geweest bij Deloitte en BDO Seidman. In 2011 is Steve als partner toegetreden tot Kamroe. Samen met Maarten is hij verantwoordelijk voor het management van Euram in de VS. Steve heeft ruim 25 jaar ervaring in de vastgoedindustrie, opgebouwd bij Grand Cypress Development Company, Newland Communities en Rayonier. In die periode heeft hij brede ervaring opgedaan in het ontwikkelen, financieren en exploiteren van woning-, recreatief- en kantorenvastgoed.